Много си интересен, ама за гадже не ставаш!

Deliver on time! и Karmic pattern – темата на деня.

Цяла нощ да си говорим.. да, ей са!
Цяла нощ да си говорим.. да, ей са!

Начи, нашокаха ми канчето отново по повод присъщата ми Телешка мудност.. “много знаеш, много четеш, ама…”. Та по повод това – второ – предупреждение.. ясно, че ще се работи по въпроса, но встрани от това глейте кво си мисля. И ми кажете, че не е същия модел “Много си интересен, ама…” като при мацките.

Та точно както аз си харесвам службицата, но не е ясно тя дали ме харесва.. аз си харесвам едни мацки, пък те, ако случайно изобщо забелязват, че съществувам какво ми дават? “Много си интересен, ама за гадже не ставаш!”.

Преди години получих “Много си интересен, мога да седя да си говоря цяла нощ с теб!”. Да бе :D Изгарям точно затова, цяла нощ да седим и да си говорим :)))

Преди нея: “Много си интересен, но не си мой тип!” Fair enough!

След нея друга: “Толкова си интересен, чаровен и забавен, ама аз не ставам за гадже” ( “защото съм от тези дето развалят семейства” – каквото и да значеше това ).

И т.н. Мен, ако питате: сбъркано малко човече в голям сбъркан свят. Комедия някаква. С други думи положението е “Стърчи ми нагоре постоянно, ма нема кой да му духне” :))

Затова, първото правило на мъжа с гадже не трябва да е “Бъди интересен!”, трябва да е “Бъди надървен и умей да го показваш!”.

От мен толкова за днес, отивам да експериментирам с баса и със Stanton Warriors:

Stanton Warriors – MPC (CLIP)

УБИЙСТВЕН РИТЪМ!

Stanton Warriors – Get Up ft. Ruby Goe & Hollywood Holt