Смъртта като преобразяване на живота – нова книга — допълнение

В рамките на седмица очевидно сме се събрали необходимото количество хора, така че книгата, за която писах в предишния пост“Смъртта като преобразяване на живота” на д-р Рудолф Щайнер – ще бъде издадена през януари на български език. Предавам директно писмото на издателя, в него са описани необходимите действия от наша страна. Позволил съм си да подчертая важни – според мен – изречения от писмото. Христо Маринов можете да намерите на hristo_marinov в абв-то.

Death As Metamorphosis Of Life -- Смъртта като преобразяване на живота
Death As Metamorphosis Of Life — Смъртта като преобразяване на живота

Скъпи приятели!

Искам да ви благодаря за доверието и активността, която проявихте по отношение на нашата идея. С радост трябва да ви споделя, че благодарение на всички нас тази прекрасна книга ще бъде реализирана.

Искам да изкажа и специална благодарност на един човек, желаещ да остане анонимен, който предложи допълнителна финансова подкрепа. Така стана възможно първоначално обявената цена от 10.00 лв. да се намали. Крайната цена на една книга ще е 8.00 лв.

Това е банковата сметка, чрез която ще набираме средствата за отпечатването на книгата.

{ В.К. Сметката е изтрита, тъй като набирането на средства приключи.}

От всеки клон на тази банка в страната внасянето на средства е безплатно. От друга банка се заплаща таксата, която изисква съответната банка. В “основание за превод” е достатъчно да се напише СС 182 и да се отбележи броят на поръчаните книги.

Начинът за получаване на книгата оставям на всеки от вас сам да го избере и да ме уведоми в писмо за желанието си. Има разнообразни възможности за това, ето защо не е нужно да ги изброявам. Книгите ще се намират в София. Мен лично би ме улеснило, ако хората, които не са от София и желаят да получат книгата си чрез куриер, предпочетат като куриерска фирма ЕКОНТ, стига да имат възможност за това, тъй като един от офисите на тази фирма ми е в най-близко съседство. За хората от София могат да се измислят най-различни варианти.

Както бе обявено, книгата ще влезе в печатница на 10.01.2013 г., а от 21.01.2013 г., понеделник, ще може да се изпраща на своите читатели.

Ще ви помоля до 10.01.2013 г. да не преставате да бъдете активни и да разпространявате информацията за предстоящото издание. Дотогава ще имат възможност и шанс да се записват и хора, които биха желали да имат тази книга, но които по някакви причини научават по-късно новината.

Благодаря на всички отново и ви пожелавам весели празници и една незабравима Коледа!

С приятелски поздрав!

Христо Маринов

P.S. 09.01.2013: следващото допълнение ->