Храната е лекарство и здравето е свобода

Хомеопатичен семинар
Хомеопатичен семинар

Скъпи членове, приятели и съмишленици,

Имаме удоволствието да ви поканим на третия пореден семинар на тема

„ХРАНАТА Е ЛЕКАРСТВО И ЗДРАВЕТО Е СВОБОДА“,

който ще се проведе на 23 март 2013, 10:00, в Аулата на Лесотехнически университет.

Този семинар съвпада с настъпването на пролетта, когато всички се разбуждаме и сме готови за новата порция живителен сок. Когато подобно на всички други природни творения и ние трябва да разкрием невероятните възможности, скрити в нас, да ги развием и да отгледаме плодовете им.
Това е и целта на настоящия семинар – да влее в умовете, сърцата и душите на хората живителна информация, която да подобри здравето им и начина им на живот.
Ще чуете полезна информация за алтернативни методи, съвети за самолечение, редки рецепти за здравословно хранене, както и дълбоко осъзнаване на корените на болестта и как да се справим с нея дълбоко и трайно и още много други изненади!

Семинарът е съвместна инициатива на Сдружение “Алтернатива за здраве” и “Национален съюз на билкарите, производителите и разпространителите на живи храни”.

С нетърпение очаквамe следващата ни среща!
Бъдете здрави!

П Р О Г Р А М А

10:00-10:10 – Откриване на семинара
10:10-10:50 – Динамика на активните вещества и енергетизма в зелените стръкове на някои растения. Диабетик ли сте? – поклонете се на розмарина – Емил ЕЛМАЗОВ
11:00-11:40 – Взаимовръзки между Паневритмия, Йога, Миофасциални техники, Боуен-терапия, Кинезиотейпинг и потребностите на настоящето – Радослав РАДУЛОВ
11:50-12:20 – Противопоставят ли се правата на децата и правата на родителите? – Гаяне МИНАСЯН от “Национална мрежа на родителите”
12:20-12:40 – Правата на родителите в образованието – Явор ГАНЧЕВ от “Национална мрежа на родителите”

13:50-14:30 – За хляба, маята и кваса – Ивелина ИВАНОВА от Кулинарно училище “Меню”
14:40-15:20 – Осъзнаване на вътрешната ни същност – път към истинско здраве – Геновева ГЕОРГИЕВА

15:40-16:20 – Анонси в Ароматерапията – Николай ХРИСТОВ
16:30-17:00 – Практически съвети за самолечение сред природата. Дегазирана и дестилирана вода – Веселин ОРЕШКОВ
17:10-17:50 – Естественото раждане – най-добрата грижа за майката и бебето – лектори от сдружение “Родилница” и “Асоциация на българските дули”