Искам като ме погледнат просто да падат

Преди около час, на връщане към вкъщи спрях с колелото до една мацка, която точно беше слязла от трамвая. Гледам я – жестока какичка!

Пиърсинг на носа, красиво лице, жестоко дупе.. и.. ау, да му ебеш майката, как съм пропуснал да и погледна циците!? Сигурно, защото я гледах право в очите..

Не е в мой стил да пропускам такива детайли, но както и да е, депресарщина, след малко ще я излекувам с шоколодов сладолед от Raffy. Та гледам я и направо ми идеше да сляза от колелото, да я награбя и да я насмуча :))) Добре, че си пия лекарствата, та не стават такива инциденти.

Barbara Palvin
Barbara Palvin

Аз я гледам, тя ме гледа, ама не ме вижда. Всички красиви мацки, които всеки ден, отивайки към и връщайки се от работа виждам по улиците на София.. аз ги гледам, те ме гледат, обаче не ме виждат. Драма :)

Както вече казах, трябва да поработя сериозно върху хуху енергията си. Искам като ме погледнат, да ме видят и направо да падат. Не е до физика, до вътрешно излъчване е. Трябва като ги погледнеш в очите, те да ти отвръщат със същия интерес, да те усещат, че си надървен и да искат да седнат върху него. Това е. Другото са глупости и празни приказки.

Моя милост
Моя милост