F*ck you, thunder, you can s*ck my d*ck!

Освен книгоман, може да се каже, че съм и голям фен на филмовата индустрия. Гледам да не пропускам стойностните – от моя гледна точка, разбира се, която е доста субективна – филми и сериали.

Току-що разбрах – в шок! -, че за малко съм щял да пропусна филм с моята най-най-най-любима кака: Мила Кунис. Да, за “Ted” става дума. Та този ще е първият филм, който ще ида да гледам – задължително! – този месец. Филмът очевидно има и други достойнства.. като красивия английски език, който ползват и на който също съм голям фен.. но дори и да беше само с Мила Кунис.. там съм!

Ted Official Red Band Trailer [HD]

21.10: Приятелю, Тед

Да споделя само и това, че според списание Esquire Мила Кунис е най-секси мацето, което се разхожда живо по Земята в моментаMila Kunis Is Esquire’s Sexiest Woman Alive. Will It Help Her Career? С което съм абсолютно и напълно съгласен. Ако някой иска да ми каже нещо относно имам или нямам вкус ( за красиви жени ) или за твърдението на Esquire.. да излезем отвън и да се разберем като мъже!

Освен “Ted” съм си заплюл още три филма.. два, защото са с любими артисти: “Stolen” с Никълас Кейдж и “Looper” с Умирай-трудно-a.k.a.-Брус-да-Уилис.. и още един: “Dredd”, защото обещава да е достатъчно кървав и брутален, при това на 3D.

Stolen Trailer – Nicolas Cage Movie [HD]

Looper Trailer – Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt Movie [HD]

Dredd Trailer – Karl Urban Movie [HD]

17.10: Dredd: точно, както го обичам

Ами това е, може да се засечем този месец в Cinema City или Arena в The Mall. Присещам се, че трябва да си поръчам тениска с щампа на Мила Кунис. Голa.

Mila Kunis
Mila Kunis

P.S. Тъй като предполагам, че ще ми е трудно да намеря точно такава снимка на Мила, може да сложа и себе си до нея. Гол ;)