Нов блог

Не искам да обобщавам, но е в природата на хората, родени под знака Близнаци да се занимават с поне десет неща едновременно и твърде често да не довършват нито едно от започнатите. Да започват с искрен ентусиазъм, но като бегачи на къси разстояния да изоставят идеята скоро след като на хоризонта изгрее нова, по-значима, по-интересна или просто по-нова. Та и аз така.

Това е.. момент да проверя.. може би четвърти блог по ред след първия, който списвах през 2007. Този път няма да правя грешката да обещавам – на себе си, но особено на вас, читателите -, че ще поддържам този съвестно, с постоянство и сериозно отношение. Идеята е по-скоро да има едно място, където да помествам размисли относно неща, които ме вълнуват.. и това е.

Тези, които ме познават сравнително добре знаят, че те не са едно и две. С други думи, ако се интересувате от някое от изброените: астрология, антропософия, класическа хомеопатия, Бах терапия или терапия с есенции от цветя по метода на д-р Едуард Бах, религия, философия, психология и в частност всичко свързано с аналитичната психология на К.Г. Юнг, с NLP ( НЛП, невро-лингвистично програмиране ), с EFT ( TEС, emotion free technique или техника за емоционална свобода ); спекулативна търговия, технически анализ, теория на циклите, EWT ( Elliott Wave Theory или вълнова теория на Елиът ); също музика и изкуство като цяло, кино, наука като цяло и по-конкретно роботика, AI, технологични джаджи, и т.н., и т.н. [..] най-вероятно ще намерите нещо за себе си в този блог.