Наталия Кобилкина – лекция в НБУ

Напускам! Напускам си добре платената работа и отивам студент в НБУ :) То бива, бива пичкария, ама това е направо прекалено – курът ми още пружинира..

Лекция на Наталия Кобилкина в НБУ, 21.11.2012 | Снимка: Даниел Митов
Лекция на Наталия Кобилкина в НБУ, 21.11.2012 | Снимка: Даниел Митов

Мда. Вчера, бидейки все още под впечатленията от лекцията и срещите през деня, започнах поста с този параграф горе, но нещата се завъртяха така, че не успях да го допиша, та го пиша един ден по-късно ( 22.11 ) и впечатлението вече не е толкова силно.

Както и да е. Лекцията ме накефи! С уговорката, че макар и да присъствах физически в залата, някак си – за мое огромно съжаление – пропуснах по-голямата част от нея..

Лекцията беше за това как може да се използва невербалната комуникация или езикът на тялото, за да общуваме по-добре с противоположния пол. Атмосферата беше свежа, което се предполага при събрани на едно място такава бройка надървени банани и сочни прасковки :) Просто интересът явно беше доста по-голям от очаквания от организаторите, залата беше претъпкана, закъснях(ме) и съответно не успях да си намеря стратегическо добро място за наблюдение какво показва Кобилкина *. С моите 173 см просто не се класирах при стоящия пред мен 180-190 см пич.. :)

Така или иначе това, което чух и това, което все пак успях да видя ми беше достатъчно интересно, записал съм си сайта на Наталия Кобилкина, natalia.bg, за прочит / разглеждане и живот и здраве мисля да се запиша на някой от трейнингите догодина.

По повод лекцията се присещам за онова семпло изследване, което направих(ме) на 14.10 с приятели във Facebook. Събрахме 51 двойки с рождените им дати. За всяка женска карта взех от космограмата позицията на Марс – както и на Слънцето и Венера – и след това я съпоставих със сигнификаторите на мъжествеността в мъжката космограма: Марс, а също Слънцето и Сатурн. В 42 от 51 случая астрологичната картина беше като по учебник; останалите 9 случая имат друго обяснение. 82%!

С други думи, Марс, който в женския хороскоп отговаря за това какъв тип мъже привличат тази жена и обуславя – като цяло несъзнателно – връзките и, работи в 3-те секунди, за които стана дума в лекцията: жената вижда мъжа и след 3 секунди, без кой знае какъв размисъл, тя вече знае дали мъжът ще е поредния хермафродитен или безполов приятел или ще е някой, който тя ще изчука. Така се случват нещата. Това, което изследването показва е общо взето в съгласие с това, което чухме вчера по време на лекцията.

Остава да намеря време да седна и да опиша в детайли изследването.

Тръпнете в очакване.. надървени ;)

* Все пак – евала и машала на организаторите!

P.S. 23.11:

Между другото, докато сме все още на вълна Наталия Кобилкина.. оказва се, че днес е рожденичка.. порових за годината и се оказва, че е 84-ти набор. Това е космограмата за 23.11.1984. Родена на Пълно слънчево затъмнение, едно на ръка; цялата карта е концентрирана в квадратурата Марс/Плутон ( секс и пак секс ), Драконовата ос е Телец/Скорпион ( пак секс и телесност ).. и ако трябва да се акцентира поне още един елемент, свързан с женствеността и сексуалността, нека да е съвпадът Венера/Юпитер. Интересен хороскоп сам по себе си. Като го разгледам и спрямо собствения си – става още по-интересен :) А също така разбирам защо някои познати се изказаха негативно за нея, т.е защо не я харесват..

И, разбира се, разгъващата се квадратура Уран/Плутон ( 2012-2015 ) ще активира този Венера/Юпитер съвпад в следващите няколко години, така че тя самата вероятно доста ще се промени. Тази промяна също ще бъде интересна за наблюдаване..

Наталия Кобилкина - 23.11.1984 (?)
Наталия Кобилкина – 23.11.1984 (?)

P.S. 19.12:

След като Наталия Кобилкина поправи годината от 1984 на 1983 ( вж. коментарите ) нещата очевидно се променят. Горната космограма и коментарите към нея остават в сила, просто не се отнасят до нея.

Това е космограмата за Ростов на Дон за 23.11.1983 12:00 +03:00:

Наталия Кобилкина - 23.11.1983
Наталия Кобилкина – 23.11.1983

Нещата са по-различни, да. Този хороскоп не крещи “секс, секс” като предишния, но отново има неща, на които всеки астролог би се спрял. Съвпадът Венера/Юпитер от предишния тук е секстил, т.е тази положителна символика остава в сила.

Интересно е разположението на Драконовата ос: Стрелец/Близнаци. Имаме струпване на сигнификатори около Южния възел в Стрелец ( да не забравяме, че тя е чужденка ). Близнаци за Раху пасва на мисията, която тя явно припознава като своя – да свързва хората, организацията на всички тези event-и и т.н. И Венера – сигнификаторът на отношенията – е в тригон със Северния възел, така че не е учудващ успеха и в тази област на една все още ранна възраст ( няма дори 30 години ).

Има, разбира се, и подводни камъни. Аз бих отбелязъл минимум тези два: квадратурата Луна/Венера, както и точната опозиция Слънце/Хирон.

Това, което обаче ме накара да се усмихна е това, че тя е поредната мацка с Венера/Марс динамика в хороскопа. Да, съвпадът не е в орбис, но знаково те все пак са в комбина, Венера на трон във Везни и Марс в заточение/изгнание. Тези, които ме четат във FB знаят защо се усмихвам — и наистина е крайно време да опиша резултатите от изследването, споменато по-горе, както и да напиша един подробен пост за Венера/Марс динамиката в хороскопите на жените, които са ми грабнали окото ( заради моя съвпад Венера/Марс в Телец )..