Искате ли да ме четете?

Наскоро получих телефонно обаждане от читателка на блога и стана дума, че напоследък – година, година и нещо – не списвам блога така редовно, както го правих по-рано. Така е. Две неща:

https://www.facebook.com/vladimir.komarov.vovata
https://www.facebook.com/vladimir.komarov.vovata

Първо, можете да ме четете в моята сравнително нова – от 1 април 2015 – FB страница: https://www.facebook.com/vladimir.komarov.vovata. Всекидневно има по някоя и друга нова история за нещата, които ме интересуват. Като започнем от астрология, антропософия, психология, минем през спекулативна търговия, мрежов маркетинг, бизнес и стигнем до спорт, секс, музика, нови книги, филми и т.н.

https://www.facebook.com/vladimir.komarov.vovata
https://www.facebook.com/vladimir.komarov.vovata

Второ, не само, че разказвам своята история там, но активно се ослушвам за истории на хора, които също като мен търсят нови познанства и приятелства. В момента съвсем съзнателно работя за драматично – разбирай масивно – разширяване на приятелския си кръг, с бизнес цели, с цел секс на кило, с цел откриване на хора, от които има какво да науча, с цел създаване на приятни спомени и ако щете дори за говорене на non sense просто ей така / в крайна сметка не всеки ще ме хареса, не всеки ще ми хареса, нещата от живота /.

Чакам ви там: https://www.facebook.com/vladimir.komarov.vovata. А този блог ще види редизайн и съживяване още тази година по някое време. Така съм планирал най-малкото.

Това е. 14 април, вторник, ден на Марс – желая ви желязна ерекция и шестица от тотото ;)