Искате ли да ме четете?

Наскоро получих телефонно обаждане от читателка на блога и стана дума, че напоследък – година, година и нещо – не списвам блога така редовно, както го правих по-рано. Така е. Две неща:

https://www.facebook.com/vladimir.komarov.vovata

https://www.facebook.com/vladimir.komarov.vovata

Първо, можете да ме четете в моята сравнително нова – от 1 април 2015 – FB страница: https://www.facebook.com/vladimir.komarov.vovata. Всекидневно има по някоя и друга нова история за нещата, които ме интересуват. Като започнем от астрология, антропософия, психология, минем през спекулативна търговия, мрежов маркетинг, бизнес и стигнем до спорт, секс, музика, нови книги, филми и т.н.

https://www.facebook.com/vladimir.komarov.vovata

https://www.facebook.com/vladimir.komarov.vovata

Второ, не само, че разказвам своята история там, но активно се ослушвам за истории на хора, които също като мен търсят нови познанства и приятелства. В момента съвсем съзнателно работя за драматично – разбирай масивно – разширяване на приятелския си кръг, с бизнес цели, с цел секс на кило, с цел откриване на хора, от които има какво да науча, с цел създаване на приятни спомени и ако щете дори за говорене на non sense просто ей така / в крайна сметка не всеки ще ме хареса, не всеки ще ми хареса, нещата от живота /.

Чакам ви там: https://www.facebook.com/vladimir.komarov.vovata. А този блог ще види редизайн и съживяване още тази година по някое време. Така съм планирал най-малкото.

Това е. 14 април, вторник, ден на Марс – желая ви желязна ерекция и шестица от тотото ;)

 

 

Copyright © 2012-2017, Владимир Комаров
Всички права запазени!


Можете да използвате отделни части от статиите под формата на дословни цитати при условие, че посочвате източника чрез Permalink.
Нямате право да препубликувате цели статии без изричното писмено разрешение на автора.
Авторът носи отговорност за публикациите си. Контакти.

Vladimir Komarov

Правила за коментиране:
Никаква шльокавица, коментари само на кирилица!
Без обидни и нецензурни коментари!
Без коментари, които не са по темата на поста!
Без безсмислени коментари от рода на емотиконки, по една дума и възклицания!
Коментарите, които не отговарят на посочените правила ще бъдат директно изтривани!

БЛАГОДАРЯ ВИ за обратната връзка и ако искате споделяйте коментарите и на вашата Facebook стена, така че и други хора да имат възможност да се включат в дискусията..