Абонамент за книгата Азът и неговият двойник

“Скъпи приятели,

През месец ноември 2013 издателско ателие Аб ще издаде в поредица „Просветление” книгата „Азът и неговият двойник. За психологията на сянката” от проф. д-р мед. Олаф Кооб.

Олаф Кооб, Азът и неговият двойник. За психологията на сянката
Олаф Кооб, Азът и неговият двойник. За психологията на сянката

След срещата с книгата „Наркотична консултация” (2003) * българският читател отново ще има удоволствието да се потопи в творчеството на антропософския лекар терапевт и лектор Олаф Кооб, който в предстоящото издание ни открехва дверите към тайните на двойнствеността, сенките на съдбата и любовта, аза и демоничните сили, проблемите на мъжката и женската същност, психологията на злото и много други скрити страни на душевността, разгледани от съвременна антропософска гледна точка.

Скоро след излизане на книгата ще имаме възможността да се срещнем и с автора, който ще ни гостува в България, за да изнесе лекции, свързани както с тематиката на книгата, така и с лечебната педагогика, арт терапията и др.

Преводът е направен от Нели Спиридонова-Хорински, обемът на книгата е 250 стр., цената – 13 лв.

Заедно с това заглавие ще се напечата допълнителен тираж на вече изчерпаната книга от Рудолф Щайнер „Индивидуални духовни същества и тяхното въздействие в душата на човека”.

Повече информация за предстоящото издание на книгата „Азът и неговият двойник”, както и за книгата „Индивидуални духовни същества и тяхното въздействие в душата на човека” интересуващите се могат да получат на е-пощата на издателството: prosvetlenie at abv dot bg.”

Христо Маринов

Абонаментът е до 20.10.2013, така че пишете на издателя, ако искате да имате книгата.

* Става дума за издание на ЦЗО “Едикта” от 2003, “Наркотична зависимост”, ISBN 9549106829 – тиражът, мисля, е отдавна изчерпан, но книгата е качена тук и там онлайн; препоръчвам я не само на хората, които са професионално ангажирани с темата, но и на абсолютно всеки родител или човек, който има сред познатите си зависими хора. В интерес на истината книгата всъщност е за абсолютно всеки от нас, защото всички сме зависими, ако решим да разглеждаме зависимосттта извън контекста на това, което обикновено приемаме за наркотици.