Абонамент за книгата Азът и неговият двойник

“Скъпи приятели,

През месец ноември 2013 издателско ателие Аб ще издаде в поредица „Просветление” книгата „Азът и неговият двойник. За психологията на сянката” от проф. д-р мед. Олаф Кооб.

Олаф Кооб, Азът и неговият двойник. За психологията на сянката

Олаф Кооб, Азът и неговият двойник. За психологията на сянката

След срещата с книгата „Наркотична консултация” (2003) * българският читател отново ще има удоволствието да се потопи в творчеството на антропософския лекар терапевт и лектор Олаф Кооб, който в предстоящото издание ни открехва дверите към тайните на двойнствеността, сенките на съдбата и любовта, аза и демоничните сили, проблемите на мъжката и женската същност, психологията на злото и много други скрити страни на душевността, разгледани от съвременна антропософска гледна точка.

Скоро след излизане на книгата ще имаме възможността да се срещнем и с автора, който ще ни гостува в България, за да изнесе лекции, свързани както с тематиката на книгата, така и с лечебната педагогика, арт терапията и др.

Преводът е направен от Нели Спиридонова-Хорински, обемът на книгата е 250 стр., цената – 13 лв.

Заедно с това заглавие ще се напечата допълнителен тираж на вече изчерпаната книга от Рудолф Щайнер „Индивидуални духовни същества и тяхното въздействие в душата на човека”.

Повече информация за предстоящото издание на книгата „Азът и неговият двойник”, както и за книгата „Индивидуални духовни същества и тяхното въздействие в душата на човека” интересуващите се могат да получат на е-пощата на издателството: prosvetlenie at abv dot bg.”

Христо Маринов

Абонаментът е до 20.10.2013, така че пишете на издателя, ако искате да имате книгата.

* Става дума за издание на ЦЗО “Едикта” от 2003, “Наркотична зависимост”, ISBN 9549106829 – тиражът, мисля, е отдавна изчерпан, но книгата е качена тук и там онлайн; препоръчвам я не само на хората, които са професионално ангажирани с темата, но и на абсолютно всеки родител или човек, който има сред познатите си зависими хора. В интерес на истината книгата всъщност е за абсолютно всеки от нас, защото всички сме зависими, ако решим да разглеждаме зависимосттта извън контекста на това, което обикновено приемаме за наркотици.

Copyright © 2012-2017, Владимир Комаров
Всички права запазени!


Можете да използвате отделни части от статиите под формата на дословни цитати при условие, че посочвате източника чрез Permalink.
Нямате право да препубликувате цели статии без изричното писмено разрешение на автора.
Авторът носи отговорност за публикациите си. Контакти.

Vladimir Komarov

Правила за коментиране:
Никаква шльокавица, коментари само на кирилица!
Без обидни и нецензурни коментари!
Без коментари, които не са по темата на поста!
Без безсмислени коментари от рода на емотиконки, по една дума и възклицания!
Коментарите, които не отговарят на посочените правила ще бъдат директно изтривани!

БЛАГОДАРЯ ВИ за обратната връзка и ако искате споделяйте коментарите и на вашата Facebook стена, така че и други хора да имат възможност да се включат в дискусията..