A Complaint Free World # Update

Преди малко повече от месец писах за една инициатива: A Complaint Free World — Свят без мрънкане. Можете да научите повече за инициативата от предишния пост и от сайта www.acomplaintfreeworld.org.

A Complaint Free World - гривната
A Complaint Free World – гривната

Аз си правя съвестно упражнението и като цяло отбелязвам, че за неща, за които по-рано съм хабял излишно енергия.. сега просто не го правя. Към момента обаче имам поне два сериозни blocker-а, които ме карат да местя гривната от едната на другата ръка поне по веднъж на ден – т.е не мога все още да я задържа за 21 дена на едната ръка.

Мрънкам, карайки колелото до работа и обратно.. заради всички тия дебили, които ползват велоалеите и местата в подлезите  – примерно този до СУ – за колелета и колички, като пешеходни алеи. Не мрънкам, ами направо си ги псувам.

Другият blocker е малкият космат дивак, който редовно ме изкарва вън от кожата..

Така че ще мине известно време преди да пожъна някакъв успех в тази област. Важното е, че опитвам и не седя на едно място..

Barack Obama - вижте гривната на дясната му ръка?
Barack Obama – вижте гривната на дясната му ръка?

Видях снимка на Обама, на която той е с подобна гривна; не знам дали е същата, но цвета и широчината съвпадат. Може да е същата, знае ли човек, инициативата – според сайта – е споделена от милиони хора по света, така че кой знае..